Hajnali őszinteségi roham!

Szerző: 
Kriptas

A cikk megírásának ideje 2014-09-24 hajnali 02.34 perc

Van az a nap, amikor hajnali fél kettőkor, hiába hunyod be a szemed a szemhéjak alatt igazából nyitva van. ámítod magad, de igazából nem alszol. A szíved vonatként zakatol és a fejedben a gondolatok folyton összecsapnak mint a hideg kard pengék hűvös szikrákat hányva minduntalan. Aludni nem lehet, igazából maratont kéne futni vagy csak fel sétálni a Megyeri út 8. szám alá és kivárni a pénteket. Péntek délután, már nincs kérdés, olyankor nyugodt az ember tiszta lila-fehér szívvel Őszintén ki áll a tribünre és szurkol a csapatának (ki hangosan ki csendben a maga módján).

Az idei felkészülés nem alakult rosszul és játékos állományunk is úgy gondoljuk jól alakult. Örülünk az új edzőnőnek, aki reméljük még nagyobb sikereket ér majd el hosszútávon, mint Csabán. Kellemes meglepetésként ért az a nyílt és megtisztelő kommunikáció, amit szurkolótársunk blogjában olvashattunk. Erre mondják jó belépő. S ha már itt tartunk. A szezonban fontos lesz a megfelelő kommunikáció. Kis 'csapatunk' társaságunk, ahogy eddig is csak a lila-fehér színeknek a sikerét tartotta szem előtt és eszerint próbálta, próbálja és próbálni fogja a legjobbját nyújtani, s ha bármiben segíthet pályán belül vagy kívül minden kérést meghallgatva szívesen teszi.

S hogy mit szeretnénk?

Őszinte bajnokságot szeretnénk az idei bajnokságban az őszinteség a Kriptas elvárása minden téren. Úgy gondoljuk túlzott elvárásokat nem szabad támasztani. Megfelelőeket kell, Őszintéket elsősorban magunkkal szemben. Valahol úgy kell kezdeni, hogy ezen az álmatlan éjszakán leülünk és megfogalmazzuk mit akarunk a röplabdától, nem csak úgy odavágjuk, hogy érmet akarunk nyerni, (mint tavaly), hanem oda tenni az okot és a célt, hogy miért akarok érmet nyerni? Vagy miért jelentene sikert az ezüst, de kudarcot a bronz? Miért fontos a bajnoki cím, mert jó az arany szépen csillog és …? Mit ad Nekem? Aztán ha már így benne vagyunk fel kell tenni a többi kérdést is. Miért játszom vagy miért szurkolok? Mit akarok az Újpesttől? Mi a célom, az érdekem és a hasznom? Nem célunk megválaszolni. Nem is feladatunk az álmatlan éjszakákat mindenki maga rendezi le.

Az viszont biztos, ha az elvárások és a gondolatok egyeznek akkor mint egy remek V-12es motorú Ferrari fogjuk száguldva elérni a célunkat céljainkat. Persze nem szabad elfelejteni, amint a dugattyúknál probléma lép fel közel fog kerülni a szakadék. Ilyenkor a vezetőnek és az elektronikának megfelelő kommunikációval ki kell küszöbölni a hibát és vissza kell vezetni a gépet a megfelelő ívre. Na és persze ha jól vezetünk, látványosan sőt talán kicsit provokatívan minden téren a pálya kanyarjaiban meg fog jelenni a nagy közönség. Aztán ha egy kicsit vagy nagyon jobbak és jobbak leszünk, a kocsin megjelennek a szponzorok, jobb lesz a tuning, nagyobb lesz a közönség, és egy szép napon kinőjük a pályát. ….. S majd egyszer, hogyha levesszük emlékeink képes albumát, könnyed szívből jövő Őszinte mosollyal nyugtázhatjuk, hogy része voltunk a lilák hihetetlen versenyeinek!

Addig viszont a Kriptas jó versenyt kíván minden lila-fehérnek az idei szezonban!

Hajrá Lilák!