Gondolat ébresztő!

Szerző: 
Kriptas

Az este felül múlta várakozásaink. Szinte azonnal magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést a szett felétől kifejezetten meglódulva biztos előnnyel húztuk be. A második szettben próbálták átvenni a játékirányítását a kék fehérek, szoros volt majd a végjátékra már előnnyel mentünk, sajnos az utolsó pontok előtt Vivi feladónk lába egy rossz mozdulatnál kiugrott (ezúton is jobbulást kívánunk) a játékot nem tudta folytatni, de csapatunk erőt merített a sajnálatos esetből és tartását mutatja, hogy ezt a szettet is behúztuk. Elmondható a pályát felborítottuk és az mtk a harmadik szettben sem újult meg. Ute-Mtk 3:0.
Védelmünk szilárd volt a sánc és a hátsóvonal jól működött együtt, a nyitásfogadások nem okoztak gondot. Támadásban feladóink pontos labdákkal remekül szolgálták ki az ütőket. Szerváink meg életveszélyesen csapódtak. Lelkesedéssel és akarattal bedaráltuk az ellent.
Az mtk máshol járt, mert a meccsről valami eltérítette őket.
Főleg annak fényében, hogy erős csapattal néztünk szembe, ahol úgy láttuk többen is a felnőtt csapat játékosai, még értékesebb a győzelem. Mert hogy ez a junior csapatunk volt.
A felnőtt csapat? Szót sem érdemel, kikapott az Újpest B-től, akik presztízs kérdést csináltak a meccsből.
Egy rövid két éve elhangzott idézetet, megismételnénk ezzel kapcsolatban: „Nem hiszük, hogy bármelyik játékosunk tudásban alulmúlná ellenfelünk. Ha valaki úgy gondolja, hogy mégis hát… elhisszük neki, csak akkor megkérdezem, hogy miért röplabdázik? Szépen tessék leadni a mezt beiratkozni egy szép főiskolára, egyetemre elvégezni és végig menni az élet rögös útján. Mert az Újpestben teljesítmény kényszer van.” Mindig.
Emlékeztetőül: https://www.volleycapak.hu/blogbejegyzes/mai-meccs-sok-mindenre-v%C3%A1l...
Reméljük a csapat összekapja magát, mert messze a szezon vége és vannak terveink és vágyaink, hogy beteljesítsük őket rajtunk a tribünön nem fog múlni, a csapat játékán a pályán annál inkább.
Hajrá Lilák!
Kriptas